Baby Gabi

 Magyar énekesnő. Zenei karrierjét Magyarország akkoriban egyik legsikeresebb női együttesében kezdte: a Baby Sisters 1996-ban alakult, és 2001-ben oszlott fel. 2003-ban szólókarrierbe kezdett, azóta 5 nagylemezt jelentetett meg.

Szklenár Gabi Baby Gabi művésznévvel 2003-ban jelentetett meg önálló lemezt Van-e helyem? címmel, melyről az első videóklip, az Őrült szerelem az év nagy slágere lett. Az albumról két videóklip, illetve kislemez készült, az egyik a Gyere haza, a másik a Van-e helyem? Ezen a lemezen található a Voyage Voyage (Desireless) magyar változata Hol a varázs? címmel.

Baby Gabi 2. lemeze, a Hazudj még nekem 2004-ben jelent meg. A lemezen 11 vadonatúj dal szerepel. A 12. dal az Őrült szerelem, a 13. pedig a Darabokra szakítod a szívemet egyik remixe. Az említett dalban Gabi szintén Lányi Lalával (Kozmix) énekel duettet. A Darabokra szakítod a szívemet a 2004-es év egyik legtöbbet játszott hazai rádió slágere lett[forrás?].

A 3. lemez Szivárvány címmel jelent meg 2005-ben. Elsőként a Van egy kulcs című dalból készült videóklip. A lemezről ezenkívül a Ha újra kezdhetném című dalból forgatott videóklipet az énekesnő.AJÁNLATKÉRÉS